1. Hjem
  2. Foto og Film
  3. Film

FILM

kontakt oss

Det bevegelige bildet kan flytte holdninger, tanker og ditt produkt. Film er et sterkt medium. Det gir mulighet til å skape emosjoner og bevegelse, eller bare fortelle om hvordan ting fungerer. Behovene kan være svært ulike. 

FORMATER

Vi leverer alt fra den lille informasjonsfilmen til de litt større profilerende filmene. Vi produserer film som vises på nettsider, brukes på messestands, åpning av seminar og foredrag, på kino eller tv, eller en kombinasjon av det hele.

 

ERFARINGER

Våre erfaringer er at i reklame og markedsføring så vil korte konkrete filmsnutter med et enkelt budskap ofte fungerer like godt som lange forklarende scener. Vi har mange idéer og teknikker som kan være svært nyttig å vite litt om i forhold til ditt budskapet og i hvilke kanaler du ønsker å være synlig i.

 

listepunkt Send oss gjerne en henvendelse her....

Dette er en historisk film laget på oppdrag for Rauma Næringslag / Nordveggen og Rauma Kommune. Filmen er modulbasert, og det kan redigeres inn egen firma informasjon om det er ønskelig. 

En film som beskriver Trollveggen Besøkssenter, og de omgivelsene og fasilitetene de er midt oppe i. Filmen er laget for Svein Kroken AS avdeling Trollveggen. Filmen er publisert i sosiale medier med stort hell.  

 

 

Dette er en demofilm som viser Skiri, en utrolig vakker strekning av Rauma Elv. Ved å benytte droner så får en bedre oversikt over det dramatiske landskapet. Ser man nøye etter, så kan en faktisk se flere lakser i noen av hølene.  

 

 

På oppdrag fra Wonderland, så lagde vi her en film med timelaps som gikk over en periode på 3 måneder. Det var den tiden de brukte på å bygge den helautomatiske produksjonslinjen for den berømte Wonderland madrassen. 

 

 

Her ble det for Byggtorget Åndalsnes laget en serie med adventsfilmer , som inneholdt konkuranser for å vise bredden i vareutvalget, men også å få presentert de gode medarbeiderne og deres fagkunnskap. 

 

 

På oppdrag fra Nordveggen filmet og produserte vi en serie med filmer fra Innovasjonsfestivalen og som viste aktiviten på de forskjellige festivaldagene. Laget for å skape engasjement under festivalen, og for neste års salg. 

 

 

En grunderfilm laget for Hoppid kontoret på Åndalsnes, som var administrert av Nordveggen. Filmen viser prosessen fra idé til handling, og rådgivning om virkemiddelapperatet som er tilgjengelig for gode foretningsidéer. 

 

 

På oppdrag for Åndalsnes Storband lagde vi en konsertfilm med Knut Marius Djupvik som de skulle bruke for å selge fremtidige konserter. Filmen ble distribuert i forskjellige medier og sosiale kanaler og skapte stort engasjement.  

 

 

Rauma Energi hadde behov for å få tak i IT Konsulent for videre utbygging av fibernettet i Rauma. De hadde ikke lykkes med det gjennom tradisjonell annonsering. Vi fikk oppdraget med videoannonse, og som de lyktes med.

 

 

Rauma Kommune søkte kvalifisert leder til drift av det nye helsehuset i Rauma. Det var ikke mange søkere med nødvendig kompetanse og erfaring. Vi fikk oppdraget med å lage en videoe annonse. Det ble en suksess.

 

 

Her fikk vi i oppdarag å følge hele byggeprosessen under bygging og åpning av Utrøna Innovasjonssenter. Her hadde vi på det meste 5 forskjellige videokameraer i aktivitet. Her benyttet vi foto, timelaps, droner og film for å gi full oversikt over et 6 måneders byggeprosjekt.

 

 

En gladfilm fra Åndalsnes og Isfjorden laget i den første påsken med Corona. Det var et stort behov å kunne samles, selv om det bare var digitalt. En kallgod idé og et godt gjennomført prosjekt av Aurora Bøe Jansen. Filmen ble vist og delt på sosiale medier og ble en stor suksess. 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.