PRESENTASJONER

kontakt oss

 

Skal du promotere deg selv, ditt firma, dine produkter eller en god idé, så er en god presentasjon med gode bilder helt sentralt. PowerPoint, KeyNote er gode verktøy, men ingenting blir bedre enn det du putter inn i det. 

PRESENTASJONER

I utgangspunktet er det ikke så vanskelig å lage en presentasjon i disse verktøyene. Hovedutfordingen er at det ser bra ut og at den er helhetlig i fohold til din profil. Glem ikke at det ofte sitter mange å følger med på din presentasjon, og de danner seg et bilde av din bedrift, dine produkter og hva du står for.

 

MALER

Den enkleste måten å jobbe på, og som gjør at du får et helhetlig utrykk, er å lage ferdige maler som hensyntar din profil. Har en gjort det, så blir ikke bare din presentasjon bra, men det blir utrolig mye enklere og tidsbesparende å lage gode presentasjoner. Det å lage maler er funksjoner som ligger i de fleste presentasjonsverktøy, så det er bare å lære seg det... . Skulle du mot formodning ikke ha tid eller ønske om å lære deg dette, så kan vi selvfølgelig hjelpe deg med det...

listepunkt Send oss gjerne en henvendelse her....

 

 

  1. Hjem
  2. Foto og Film
  3. Presentasjoner

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.