1. Hjem
  2. Kommunikasjon
  3. Sosiale medier

SOSIALE MEDIER 

kontakt oss

De sosiale mediene har mer og mer blitt kommersielle kanaler med muligheter for målrettet markedsføring. Facebook, Instagram og Snapchat er gode eksempler på dette. 

 

SKAPE NYSJERRIGHET

Det er neppe noe medie eller kanal som blir hyppigere lest og oppdatert enn de sosiale mediene. Å ha en personlig facebook side kan være en utfordring i seg selv. Administrasjon og å legge inn relevant informasjon på en bedrifts facebookside er noe helt annet. Her må budskapet være kort, presist og tabloid, og riktig bruk av bilder er viktigere enn noen gang. Det er ikke mange sekundene du har på deg for å skape nysjerrighet.

 

NYE MULIGHETER

Å publisere nyheter og informasjon på dine sider er gratis, men å annonsere koster litt. Tatt i betrakting av hvor målrettet du kan rette din annonsering og hvor mye statistikk og info du får i etterkant, så synes jeg at dette er en kanal en bør vurdere med tanke på en del produkter, aktiviteter og informasjon. Spesielt kombinert med gode nettsider, så kan dette absolutt være et sterkt verktøy i din markedsføring.

 

listepunkt Send oss gjerne en henvendelse her....

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.